Επιλογή Σελίδας

ΒΑΘΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ ΥΠΕΡΗΧΟΥΣ

[2 ώρες, 57 , 42 euro]

[90 λεπτά, 35, 25 euro]

[Ειδική mini έκδοση και για εφήβους]

 

Ο βαθύς καθαρισμός προσώπου με υπέρηχους είναι μια αγωγή που βοηθάει την επιδερμίδα να διατηρείται υγιής και λαμπερή. Απευθύνεται σε κάθε τύπο δέρματος και πραγματοποιείται περιοδικά, όλο το χρόνο ανεξαρτήτου ηλιοφάνειας. Ουσιαστικά με τη θεραπεία αυτή απομακρύνουμε το περίσσειο σμίγμα απο τους πόρους του δέρματος  και έτσι τα δραστικά συστατικά των προιόντων που επιλέγουμε για την καθημερινή μας φροντίδα μας φτάνουν στο στόχο τους, τις βαθύτερες στοιβάδες. Το δέρμα  δεν γυαλίζει απο λιπαρότητα με την πάροδο του χρόνου και ταυτόχρονα μικραίνειι η πιθανότητα επιμόλυνσης  σε ένα περιστατικό με στοιχεία φλεγμονής. Είναι κατάλληλος και για εφήβους και μάλιστα βοηθάει εξαιρετικά την αποσυμφόρηση των μαύρων στιγμάτων και τον περιορισμό της νεανικής ακμής.

[works ids=»3625″]

Στη Χώρα της Ομορφιάς Orisha σεβόμαστε πρώτα την υγεία και μετά την επιθυμία σας για εντυπωσιακή ομορφιά. Γι’ αυτό ο βαθύς καθαρισμός μας  είναι ασφαλής, λεπτομερειακός και αφήνει το δέρμα σας λαμπερό, χωρίς ίχνος ερεθισμού.  Απολαύστε τον…

ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ, ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ORISHA , ΑΠΟ ΤΣΑΤΣΑΡΑΓΚΟΥ ΜΑΡΙΑ 

  • Διάγνωση ιδιαιτεροτήτων επιδερμίδας και λήψη ιστορικού

  • Καθαρισμός δέρματος (demaquilage)

  • Απολέπιση με βότανα

  • Διάνοιξη πόρων με ατμό και αιθέρια έλαια ή βιολογικά ένζυμα

  • Εφαρμογή υπέρηχων για απομάκρυνση του σμίγματος

  • Σκανάρισμα του δέρματος με υψήσυχνα ρεύματα, προστατευτικά της άμυνας του δέρματος

  • Εφαρμογή ηρεμιστικής  μάσκας που  ρυθμίζει τα αποθέματα σμίγματος.

  • Ενυδάτωση και φροντίδα εξισορρόπισης με ειδικά επιλεγμένα για το δέρμα σας προιόντα υψιλής συγκέντρωσης σε δραστικά συστατικά.

  • Aτελείωτο μασάζ σε πρόσωπο, αυχένα, χέρια…

Οι αισθητικοί Orisha έτοιμες για δράση crop

 Η γνώμη της ειδικού:

Επιλέξτε επαγγελματικά προϊόντα βασικής φροντίδας της επιδερμίδα σας, τόσο πρίν όσο και μετά τον βαθύ καθαρισμό με υπέρηχους.  Έτσι, το δέρμα σας κρατιέται καθαρό για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και λάμπει απο υγεία!

CLEAN & ACTIVE – CLEANSING LOTION

Εκπλενόμενο γαλάκτωμα καθαρισμού για κανονικά, ξηρά δέρματα ή για σας που εφαρμόζετε έντονο make up καθημερινά (ανεξάρτητα απο το τύπο δέρματος)

Σέβεται την λιπιδική ισορροπία της επιδερμίδας σας και τη βοηθάει να μείνει ενυδατωμένη και λαμπερή. Χρησιμοποιήστε το για να καθαρίσετε αποτελεσματικά την επιδερμίδα σας απο μακιγιάζ και ρύπους, απαραιτήτως πρωί και βράδυ.  Αφού το απλώσετε στο δέρμα σας με καθαρά και στεγνά δάκτυλα, εφαρμόζετε κυκλικές κινήσεις μασάζ, ακόμα και πάνω στις βλεφαρίδες. Με ενα δίσκο απο βαμβάκι ή λίγο απαλό χαρτί, σκουπίζετε το γαλάκτωμα πρώτα απο την περιοχή των ματιών και μετά απο όλο το πρόσωπο. Κατόπιν ρίχνετε στο πρόσωπο σας αύθονο νερό και σκουπίζετε με πετσέτα ή χαρτί (σε περίπτωση ακμής).

CLEANSING GEL – CLEAN &ACTIVE

Εκπλενόμενο Gel καθαρισμού για επιδερμίδες κανονικές / μικτές ή με τάση λιπαρότητας.

Χρησιμοποιήστε το για να καθαρίσετε την επιδερμίδα σας καθημερινά, πρωί και βράδυ.  Αφού το απλώσετε στο δέρμα σας με καθαρά και ελαφρά βρεγμένα δάκτυλα, εφαρμόζετε κυκλικές κινήσεις μασάζ. Στη συνέχεια ρίχνετε στο πρόσωπο σας αύθονο νερό και σκουπίζετε με πετσέτα ή χαρτί (σε περίπτωση ακμής).

ENZYME PEELING – CLEAN & ACTIVE

Πίλιγκ  Ενζιμικής απολέπισης για κάθε τύπο δέρματος

Απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα απο την ευαίσθητη επιδερμίδα σας, χωρίς να προκαλεί μικροτραυματισμούς, όπως συμβαίνει με τα περισσότερα πίλιγκ με κόκκους. Εφαρμόζεται σε καθαρό και στεγνό δέρμα μια ή δυο φορές την εβδομάδα, σαν μάσκα σε όλο το πρόσωπο, εκτός της περιοχής των ματιών. Αφαιρείται με αύθονο νερό. Αμέσως μετά μπορεί να εφαρμοστεί μάσκα εξειδικευμένης φροντίδας ή πλούσια, η ενυδατική σας κρέμα. Βοηθάει εξαιρετικά σε δέρματα με λιπαρότητα ή σπυράκια, καθώς τοποθετείται απ’ ευθείας πάνω στη φλεγμονώδη βλάβη (2 φορές ανα εβδομάδα)  και μπορεί να μείνει εκει όλη νύχτα, για να την περιορίσει ή να επισπεύσει ταχύτατα την εξέλιξη της.

Νιώστε το δέρμα σας να αναπνέει βαθιά, με στοιχεία απο τη γή και τη θάλασσα,  με τη βοήθεια της καλής σας νεράιδας Orisha.