ORISHA_V_LOGOS

Τι είναι το ημιμόνιμο τατουάζ φρυδιών «τρίχα-τρίχα», με την τεχνική Phibrows Microblading;

Πρόκειται για μια εξαιρετικά ασφαλή μέθοδο ημιμόνιμου σχεδιασμού ρεαλιστικών τριχών που προσαρμόζεται αρμονικά στο πρόσωπό σας και είναι σύμφωνη με τη χρυσή τομή (Phi 1,168). Εφαρμόζεται απο πιστοποιημένους αποφοίτους της διεθνούς Ακαδημίας PhiBrows.

Οταν επιλέξω να κάνω ημιμόνιμο τατουάζ στα φρύδια μου πρέπει να βγάλω τελείως όλες τις τρίχες απο την περιοχή;

Αντιθέτως, η εφαρμογή του ημιμόνιμου τατουάζ PhiBrows πραγματοποιείται πάνω στις τρίχες του φυσικού σας φρυδιού και μπορεί να βελτιώσει δραστικά το σχήμα, την πυκνότητα και την ένταση του, ανάλογα με τις επιθυμίες σας. Αποχωρούν μονάχα οι τρίχες που δεν συμφωνούν με το σχήμα που έχουμε ορίσει να ακολουθήσουμε.

Όταν εχω ημιμόνιμο τατουάζ στα φρύδια μου εξακολουθούν να φυτρώνουν οι τρίχες μου στην περιοχή;

Φυσικά και διατηρείται ο φυσικός ρυθμός επανέκφυσης των φυσικών τριχών και μάλιστα είναι θεμιτό να αποτριχώνονται οι περιττές τριχούλες ολόγυρα απο το επιθυμητό σχήμα που έχουμε αποκτήσει με το ημιμόνιμο τατουάζ PhiBrows.

Πως εφαρμόζεται η τεχνική PhiBrows Microblading στα φρύδια μου;

Η όλη διαδικασία και τα χρησιμοποιούμενα προϊόντα είναι επώνυμα, πιστοποιημένα με και ασφαλή. Το χρώμα εμφυτεύεται στην επιφανειακή στιβάδα του δέρματος χειροκίνητα, προκειμένου να σχηματίσει τριχούλες τόσο λεπτές που μοιάζουν ακριβώς ίδιες με τις φυσικές τρίχες που προϋπάρχουν στην περιοχή. Η τεχνική PhiBrows microblading είναι όμως κατάλληλη να δημιουργήσει την ψευδαίσθηση φυσικών τριχών ακόμα και αν αυτές απουσιάζουν τελείως απο τα φρύδια. Το χρώμα επιλέγεται ώστε να ταιριάζει απόλυτα με το φυσικό χρώμα των φρυδιών που προϋπάρχουν ή των μαλλιών σας.

Πως μπορώ να είμαι σίγουρη για τον ιδανικό σχεδιασμό του ημιμόνιμου τατουάζ των φρυδιών μου;

Η συμμετρία των φρυδιών σας με τη τεχνική PhiBrows microblading, επιβεβαιώνεται με ψηφιακή τεχνολογία. Για να επιτευχθεί μία σούπερ ρεαλιστική εμφάνιση, οι πινελιές πάντα σχεδιάζονται προς την φορά που φυτρώνουν οι φυσικές σας τρίχες. Όταν οι φυσικές σας τρίχες είναι πολύ λίγες, η τεχνική που εφαρμόζεται έχει σκοπό στο να δημιουργηθούν σκιές που βελτιώνουν τον όγκο. Η θεραπεία πραγματοποιείται με αποστειρωμένα εργαλεία μιας χρήσης και τα χρώματα φτιάχνονται σύμφωνα με τις υψηλότερες προδιαγραφές ISO.

Πόσες συνεδρίες απαιτούνται για να επιτευχθεί το ιδανικό αποτέλεσμα;

H θεραπεία μπορεί να ολοκληρωθεί σε μια συνεδρία, αν και στις περισσότερες περιπτώσεις πρέπει να επαναληφθεί ένα μήνα μετά την πρώτη συνεδρία, καθώς είναι πιθανό ενα 10 με 15% των σχεδιασμένων τριχών, να απορροφηθούν απο το δέρμα, μετά μετά την πρώτη εφαρμογή.

Μπορώ να κυκλοφορήσω αμέσως μετά την εφαρμογή PhiBrows macrobleding;

Φυσικά! Δεν μπορεί κανείς να καταλάβει κάτι το παράξενο στα φρύδια σας, παρά μόνο ότι πύκνωσαν ή ότι βελτιώθηκε αισθητά το σχήμα τους! Το χρώμα είναι λίγο πιο έντονο απο αυτό που θα παραμείνει ως τελικό αποτέλεσμα. Πρόκειται να γίνει και παροδικά σκουρότερο απο την επομένη μέρα και μετά, γεγονός που θα διαρκέσει τα πρώτα 5 με 7 εικοσιτετράωρα . Λίγες μέρες αργότερα, χάνει το 40 με 50% της έντασής του, εως ότου καταλήξει στην επιθυμητή του εικόνα. Αυτό συμβαίνει γιατί η χρωστική αλλάζει στοιβάδες μέσα στην επιδερμίδα, μέχρι να σταθεροποιηθεί στην τελική της θέση.

Πως θα αισθανθώ κατά τη διάρκεια της θεραπείας; Πονάει;

Η αίσθηση που έχετε κατά την εφαρμογή είναι παρόμοια με την αίσθηση τριβής ή ελάχιστου γρατσουνίσματος και μπορει να είναι πιο έντονη εάν κατά την μέρα της θεραπείας έχετε περίοδο. Είναι δυνατόν να χρησιμοποιηθεί ελαφρύ αναισθητικό σε μορφή κρέμας, το οποίο μπορεί να περιορίσει σημαντικά την αίσθηση κατά την διάρκεια της συνεδρίας.

Αμέσως μετά τη θεραπεία θα πρέπει να προσέξω κάτι ιδιαίτερα;

1 ώρα μετά τη θεραπεία είναι απαραίτητο να σαπουνίσετε τα φρύδια σας με πράσινο σαπούνι που σας παρέχεται απο την Orishoχώρα. Κατόπιν τα στεγνώνετε και τοποθετείται την ειδική κρέμα φροντίδας που σας έχει δωθεί. Για τις επόμενες ώρες βρέχετε ένα βαμβάκι με νερό βρύσης και περνάτε με αυτό την περιοχή των φρυδιών σας τακτικά. Κατόπιν στεγνώνετε με άλλο βαμβάκι και εφαρμόζεται ελάχιστη κρέμα. Η διαδικασία επαναλαμβάνεται όμοια για 7 μέρες. Το φιαλίδιο της κρέμας είναι υπολογισμένο ακριβώς για τη χρήση των 7 ημερών. Η επιτυχία της θεραπείας εξαρτάται κατά 70% και από το πόσο θα ακολουθηθούν οι κανόνες φροντίδας μετά την θεραπεία. Κατά συνέπεια, θα πρέπει να ακολουθήσετε πιστά τις οδηγίες, σε αντίθετη περίπτωση μπορεί να χάσετε έως και το 80% των τριχών του τατουάζ. Το πλύσιμο και η χρήση κρέμας θεωρούνται εξαιρετικής σημασίας.

Μετά τη θεραπεία μπορώ να ακολουθήσω τις δραστηριότητες της ζωής μου κανονικά;

Λόγω του ότι η χρωστική τοποθετείται σε ελάχιστο βάθος μέσα στην επιδερμίδα είναι απαραίτητο να προσέξουμε κάποιες παραμέτρους που θα βοηθήσουν να κρατηθεί εκεί για περισσότερο χρόνο. Είναι απαραίτητο να ακολουθήσετε πιστά τις οδηγίες, σε αντίθετη περίπτωση μπορεί να χάσετε έως και το 80% των τριχών του τατουάζ Έτσι αποφεύγετε για 7 μέρες:
Πολύ πικάντικα φαγητά
Μπάνιο στη θάλασσα η στην πισίνα
Έκθεση στον ήλιο και στις ακτίνες UV.
Έντονα σπορ που προκαλούν εφύδρωση
Ενασχόληση με εργασίες που διακινούν σκόνη
Χρήση τοπική, αντιβιοτικής κρέμας
Χρήση Botox και εμφυτευμάτων για 1 μήνα.
Αγωγές απολέπισης με έντονα peeling, οξέα φρούτων στην περιοχή, για 4 εβδομάδες

Πόσο διαρκούν τα αποτελέσματα του ημιμόνιμου τατουάζ στο πρόσωπο μου;

Η διάρκεια του ημιμόνιμου τατουάζ αρχικά, εξαρτάται από το πόσο λιπαρό είναι το δέρμα. Όσο πιο λιπαρό είναι το δέρμα σας, τόσο λιγότερο θα διαρκέσει το χρώμα. Ο ιδρώτας και η έκθεση στον ήλιο, επίσης μειώνουν την διάρκεια του αποτελέσματος. Κατά μέσο όρο, ο αναμενόμενος χρόνος μέχρι το επόμενο φρεσκάρισμα του χρώματος είναι 11 με 12 μήνες. Στην περίπτωση λιπαρής επιδερμίδας, φτάνει τους 6 μήνες. Η θεραπεία επαναλαμβάνεται και ολοκληρώνεται μετά από 4 εως 6 εβδομάδες, όπου προσθέτουμε το χρώματα που έχει χαθεί, στις γραμμούλες των σχεδιασμένων τριχών. Σε προβληματικές ή λιπαρές επιδερμίδες, μπορούμε να κάνουμε αρκετές διορθώσεις προσθήκης χρώματος.

Πως μπορώ να είμαι σίγουρη ότι η αισθητικός στην οποία απευθύνομαι για το ημιμόνιμο τατουάζ των φρυδιών μου είναι πιστοποιημένη τεχνήτρια PhiBrows;

Μπορείτε να την αναζητήσετε με το όνομα της στα Λατινικά, στον παγκόσμιο χάρτη PhiBrows World Map που είναι αναρτημένος στο διαδίκτυο.

Ποιος θα εφαρμόσει το ημιμόνιμο τατουάζ στα φρύδια μου, όταν απευθυνθώ στη χώρα της ομορφιάς Orisha;

Στη χώρα της ομορφιάς Orisha υπεύθυνη, πιστοποιημένη τεχνήτρια “Αrtist” της PhiBrows Academy, είναι η διπλωματούχος Αισθητικός, Τ.Ε.Ι. Αθηνών, Μαρία Τσατσαράγκου.

Τι προϋποθέσεις θα πρέπει να τηρούνται απο το κατάστημα, ώστε η διαδικασία του ημιμόνιμου τατουάζ στα φρύδια μου να είναι ασφαλής;

Το ινστιτούτο Orisha και η αισθητικός Τσατσαράγκου Μαρία που εφαρμόζει την θεραπεία του ημιμόνιμου μακιγιάζ φρυδιών Microblading εγγυάται ότι: ​• Χρησιμοποιούνται μόνο προϊόντα υψηλής ποιότητας που δεν περιέχουν αλλεργιογόνα. ​ ​• Όλα τα εξαρτήματα του εξοπλισμού που έρχονται σε επαφή με το δέρμα του πελάτη είναι ​ μιας χρήσης, αποστειρωμένα και σε ξεχωριστή αποστειρωμένη συσκευασία. ​• Η διαδικασία της θεραπείας πραγματοποιείται σύμφωνα με όλους τους κανόνες αυστηρής υγιεινής. ​• Πριν και μετά από κάθε διαδικασία, τα χέρια απολυμαίνονται σωστά. ​• Χρησιμοποιούνται αποστειρωμένα γάντια μιας χρήσης επίσης και μάσκα, η οποία είναι ​ απαραίτητη σε όλες τις φάσεις της διαδικασίας. ​• Το προστατευτικό φύλλο χαρτιού που τοποθετείται πάνω από το σεντόνι είναι μιας χρήσης ​ και αλλάζεται μετά από κάθε πελάτη. ​• Ο χώρος εργασίας είναι ο κατάλληλος και σύμφωνα με συγκεκριμένα κριτήρια υγιεινής. ​• Οι βαφές δεν δοκιμάζονται σε ζώα. ​• Οι κανόνες υγιεινής και οι οδηγίες προς τον πελάτη για μετά την θεραπεία πρέπει ​ να ακολουθούνται αυστηρά για να αποφεύγονται παρενέργειες και να εξασφαλίζονται τα ​ καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Ημιμόνιμο Τατουάζ Φρυδιών Phibrows Artist Orisha
ΑΘΗΝΑ ΚΥΜΟΘΟΗΣ 21, ΔΑΦΝΗ, 17236
ΒΟΛΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ 287
ATHENS Kimothois 21, Daphne, 17236
VOLOS
DIMITRIADOS 287
menu