Επιλογή Σελίδας

PEELING ΚΑΙ ΜΑΣΚΑ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΣΤΑΦΥΛΙ

Peeling σώματος με σταφύλι από τη χώρα της ομορφιάς  

Συστατικά

 

Κουκούτσια και χυμός από 30 ρόγες κόκκινου σταφυλιού

1 κουταλιά της σούπας τριμμένη πιπερόριζα

1 κουταλιά της σούπας μέλι

1 κουταλιά της σούπας αμυγδαλέλαιο

 

Οδηγίες Παρασκευής

 

Αφαιρούμε προσεκτικά την εξωτερική φλούδα από 30 ρόγες  κόκκινου σταφυλιού. Χτυπάμε το υλικό που προκύπτει σε γουδί μεταλλικό ή μαρμάρινο με σκοπό να μικρύνουμε ιδιαίτερα τη διάμετρο των κουκουτσιών. Είναι σημαντικό να επιμείνουμε στη διαδικασία καθώς οι λεπτοί κόκκοι θα απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα από το δέρμα μας χωρίς το πληγώσουν.

Προετοιμάζουμε στον τρίφτη την πιπερόριζα και ακολούθως ενώνουμε όλα τα υλικά μας σε ένα βαθύ σκεύος. Η χαρά της δημιουργίας μας φτάνει στο αποκορύφωμα καθώς ανακατεύουμε ζωηρά το μίγμα, μέχρι να προσεγγίσουμε την ομοιογένεια στο τελικό μας προϊόν.

 
 

Δείτε  ε δ ω τις αναλυτικές οδηγίες παρασκευής

 
 

Οδηγίες εφαρμογής

Χρησιμοποιούμε το χειροποίητο μας peeling  στο χώρο του ντούς. Εφαρμόζουμε για λίγα λεπτά, κυκλικές κινήσεις μασάζ, με σημείο εκκίνησης τις πατούσες. Η αγωγή απολέπισης με σταφύλι αφορά το δέρμα όλου μας του σώματος, εκτός από την περιοχή του προσώπου. Μπορούμε να αφήσουμε το προϊόν για λίγο επάνω στο σώμα μας σα μάσκα. Αφαιρούμε το peeling ρίχνοντας αύθονο χλιαρό νερό.

Aπολαμβάνουμε το λείο μας δέρμα, το οποίο έχει ενισχυθεί με αύθονα αντιοξειδωτικά από το κόκκινο σταφύλι. Ταυτόχρονα έχουμε κερδίσει ένα μια μεγάλη μάχη στην πρόληψη της κυτταρίτιδας.

 

Τονωτική μάσκα  αποτοξίνωσης για το σώμα από την Orishoχώρα

 
 

Συστατικά

 

50 ml χυμός κόκκινου σταφυλιού

1 κουταλιά σούπας μάραθο ή 5 σταγόνες αιθέριο έλαιο μάραθου

1 κουταλιά σούπας πικραλίδα

5 μικρά φύλλα αμπελιού

70 ml βρασμένο νερό

1κουταλιά σούπας αμυγδαλέλαιο

50 gr λευκό άργιλο

 

Οδηγίες Παρασκευής

 

Εξάγουμε 50ml χυμό από κόκκινα σταφύλια. Βράζουμε 70ml απιονισμένου νερού. Τοποθετούμε την πικραλίδα, τα φύλλα αμπελιού και τον μάραθο σε μια κούπα και ρίχνουμε πάνω τους το βραστό νερό. Αφήνουμε το υλικό για 30 λεπτά, μέχρι να εμπλουτιστεί το νερό από τα δραστικά συστατικά. Στραγγίζουμε απομακρύνοντας τα φυτά από το υγρό που έχει παραχθεί. Ενώνουμε το εκχύλισμα με το χυμό σταφυλιού και το αμυγδαλέλαιο, προσθέτοντας στο τέλος σιγά, σιγά το λευκό άργιλο. Ανακατεύουμε ζωηρά μέχρι η μάσκα μας αποκτήσει λεία υφή.

 

Οδηγίες εφαρμογής

 

Απλώνουμε την μάσκα μας σε καθαρό και στεγνό δέρμα. Το προϊόν μας μείωνει την κατακράτηση υγρών, δρα αποτοξινωτικά και ενυδατώνει βαθιά το δέρμα μας.