Επιλογή Σελίδας

ΜΑΣΚΑ ΣΥΣΦΙΞΗΣ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΜΕΝΤΑ

´Ηρθε η στιγμή που όλοι περιμέναμε για σφριγηλό κορμί!!!

ΤΕΛΕΙΑ ΚΟΙΛΙΑ – ΠΟΔΙΑ – ΜΠΡΑΤΣΑ

Συστατικά

600γρ. απιονισμένο νερό

6 στελέχη  φρέσκιας μέντας ή 3 κουταλίες σούπας αποξηραμένης
3 κουταλιές σούπας σπόροι τριγωνέλλας
3 κουταλιές σούπας πουλμονάρια
3 κουταλιές σούπας μαραθόσπορου
50 γρ αλάτι

Προαιρετικά 

10 σταγόνες αιθέριο έλαιο ιεροβότανο
10 σταγόνες αιθέριο έλαιο γεράνι

Οδηγίες παρασκευής

Σε μικρή κατσαρόλα προσθέτουμε 600γρ. απιονισμένο νερό (νερό που χρησιμοποιούμε δηλαδή για το σίδερό μας ) και την τοποθετούμε πάνω σε μια εστία της ηλεκτρικής  κουζίνας. Εκεί συμπληρώνουμε τους σπόρους τριγωνέλλας, την αποξηραμένη πουλμονάρια και το μαραθόσπορο. Αν διαθέτουμε αποξηραμένη μέντα την προσθέτω αυτούσια στο μίγμα μου, διαφορετικά περνάω την φρέσκια μέντα από το γουδί λιγάκι για να σπάσουν οι δεσμοί του φυτού στα φύλλα και να βγάλουν περισσότερους χυμούς – συστατικά στο τελικό διάλυμα μας. Αφήνουμε όλα τα βότανα, το νερό και τους σπόρους να πάρουν μια βράση και μετά χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία στο μισό, διατηρώντας την για 15 λεπτά. Μόλις έχουμε παρασκευάσει ένα θαυματουργό αφέψημα! Στραγγίζουμε και στο διάλυμα που προκύπτει και προσθέτουμε το αλάτι. Αναδεύουμε ζωηρά προκειμένου να διαλυθεί πλήρως μέσα στη μάζα του ζεστού υγρού. Προαιρετικά, ενισχύουμε τη δύναμη της συσφιγκτικής μας μάσκας συμπληρώνοντας την με τα αιθέρια έλαια ιεροβότανου και γερανιού.

Εφαρμογή

Εμποτίζουμε τέσσερις ελαστικούς επιδέσμους με στο προϊόν μας βυθίζοντας τους για λίγη ώρα μέσα σε αυτό. Στραγγίζουμε όλους τους επιδέσμους απο τα πολλά υγρά και τοποθετούμε τους δύο από αυτούς σε σακουλάκι, κλείνουμε και αφήνουμε στην κατάψυξη  για 15- 20 λεπτά. Κατόπιν παίρνουμε τον ένα από τους δυο επιδέσμους που απέμειναν ( προσεκτικά ελέγχουμε τη θερμοκρασία του να είναι φιλική προς την επιδερμίδα μας ) και τον τυλίγουμε γύρω – γύρω από το πόδι μας, ξεκινώντας από τα δάκτυλα και καταλήγοντας ψηλά στη λεκάνη. Επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία και με τον άλλο επίδεσμο. Μπορούμε να περιτριγυρίσουμε τους υμάντες με διάφανη μεμβράνη προκειμένου να μην χάνονται υγρά, ενώ εμείς θα χαλαρώνουμε με την μάσκα για 15 – 30 λεπτά ( ουσιαστικά μέχρι να χάσει τελείως τη θερμοκρασία της και λίγο ακόμη..)

Όταν συμπληρωθεί ο απαραίτητος χρόνος απομακρύνουμε απο τα πόδια μας τους επιδέσμους αυτούς και επαναλαμβάνουμε ακριβώς την διαδικασία με προηγουμένως, χρησιμοποιώντας τους ιμάντες που τοποθετήσαμε στην κατάψυξη. Κρατάμε τη μάσκα 15- 30 λεπτά και αφαιρούμε σταδιακά. Δεν ξεπλένουμε καθώς όλα τα συστατικά εξακολουθούν και δουλεύουν πάνω στο κορμί μας ακόμη και μετά την λήξη εφαρμογής της θεραπείας μας.

Μπορούμε να διατηρήσουμε το διάλυμα της μάσκας μας στο ψυγείο για μια εβδομάδα με ασφάλεια, προκειμένου να έχουμε τη δυνατότητα να επαναλάβουμε τη διαδικασία εφαρμογής ανάλογα και με τις ανάγκες του σώματος μας.

Απολαμβάνουμε αγωγή 6 συνεδριών γλυπτικής σώματος για Α Π Ο Τ Ε Λ Ε Σ Μ Α Τ Ι Κ Η     Σ Υ Σ Φ Ι Ξ Η  στην καλοκαιρινή χώρα της ομορφιάς Orisha με 99ε μόνο! Τηλ. επικοινωνίας 210 9764833.