Επιλογή Σελίδας

ΜΑΣΚΑ ΛΑΜΨΗΣ ΜΕ ΑΓΚΙΝΑΡΑ

Εκχύλισμα αγκινάρας

   ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

2 κουταλιές σούπας αποξηραμένα φύλλα αγκινάρας
50ml ροδόνερο

100 ml νερό

2 κουταλιές σούπας μέλι

100ml γλυκερίνη

20γρ. αποξηραμένα φύλλα αγκινάρας

     ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

     Τοποθετούμε 2 κουταλιές σούπας αποξηραμένα φύλλα αγκινάρας σε μια κούπα, μαζί με το ροδόνερο. Βράζουμε 100ml νερού και το ενώνουμε με τα υπόλοιπα υλικά μας. Σκεπάζουμε το σκεύος και αφήνουμε το βότανο να εμπλουτίσει το μίγμα των υγρών για 15 λεπτά. Στραγγίξουμε και κρατάμε 60 ml του δημιουργήματος μας σε ένα ποτηράκι. Μόλις έχουμε φτιάξει ένα έκχυμα αγκινάρας!

      Σε ξεχωριστό σκεύος αναμιγνύουμε καλά τη γλυκερίνη με το έκχυμα που παρασκευάσαμε. Τοποθετούμε σε ένα σκούρο γυάλινο βάζο βάζουμε τα 20γρ. του βοτάνου και προσθέτουμε το μίγμα της γλυκερίνης. Κλείνουμε το καπάκι και το ανακινούμε καλά. Το αφήνουμε 4 μέρες σε σκοτεινό και δροσερό μέρος ανακινώντας το τακτικά. Κατόπιν σουρώνουμε λιγάκι, το υγρό ώστε να αποκομίσουμε 1 κουταλιά της σούπας εκχύλισμα.

    Το υπόλοιπο μίγμα γλυκερίνης αγκινάρας το αφήνουμε  για 2-3 εβδομάδες και τότε το σουρώνοντας απομακρύνουμε τα στερεά απο τα υδατικά συστατικά.  Αποθηκεύουμε το εκχύλισμα αγκινάρας σε γλυκερίνη σε αποστειρωμένο μπουκάλι από σκούρο γυαλί, πάντα σε μέρος δροσερό και σκοτεινό, προκειμένου να το χρησιμοποιήσουμε και μόνο του ως ορό σύσφιξης και λάμψης της επιδερμίδας μας.

     Ενώνουμε τη 1 κουταλιά σούπας εκχυλίσματος αγκινάρας με το μέλι μας ανακατεύοντας ζωηρά και έχουμε την την λεπτόρευστη μάσκα μας έτοιμη για χρήση.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

    Καθαρίζουμε καλά το δέρμα του προσώπου μας με το κατάλληλο για τον τύπο του προϊόν. Κάνουμε ένα πίλιγκ τριβής, με κόκκους για 2 λεπτά για να ζωντανέψουμε την κυκλοφορία του αίματος και να απομακρύνουμε τα νεκρά κύτταρα. Εναλλακτικά μπορούμε να κόψουμε ένα ακτινίδιο στη μέση και να περάσουμε με αυτό απο ολα τα σημεία του δέρματος μας αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Ξεπλένουμε με αύθονο νερό. Με ένα πινέλο εφαρμόζουμε τη μάσκα μας σε ολο το πρόσωπο και την αφήνουμε να μας ευεργετήσει για 20 λεπτά. Με την πάροδο του προβλεπόμενου χρόνου μπορούμε πρίν αφαιρέσουμε τη μάσκα με αύθονο νερό, να κάνουμε λίγες κινήσεις μασάζ στο πρόσωπο μας για να επιτύχουμε μεγαλύτερη διείσδυση των συστατικών της στην επιδερμίδα μας.

      Εφαρμόζουμε στο λαμπερό μας δέρμα την ενυδατική μας κρέμα και οπωσδήποτε και την αντηλιακή μας!

Μάσκα λάμψης  με αγκινάρα

      Στη χώρα της ομορφίας Orisha μπορείτε να βρείτε έτοιμο απόσταγμα αγκινάρας και να το ενώσετε σε τελική μορφή είτε με το μέλι και τη γλυκερίνη,για να φτιάξετε τη μάσκα λάμψης, είτε να το τοποθετήστε μέσα στην κρέμα σας για να ενισχύσετε τη δραστικότητα της. Έτσι, επιτυγχάνετε μεγαλήτερη σύσφιξη επιδερμίδας και λάμψη. Ταυτόχρονα το απόσταγμα αγκινάρας απο την χώρα της ομορφιάς, μπορεί να τοποθετηθεί μέσα στην κρέμα αδυνατίσματος σας ή να απλωθεί πάνω απο τα σημεία συσσώρευσης λίπους προκειμένου να αυξήσει την λιποδυάλυση!Το κόστος του εκχυλίσματος είναι 27€ και μπορεί να έρθει κοντά σας επικοινωνώντας στο 210 9764833 & 6945588058. Το αγνότατο εκχύλισμα αγκινάρας έχει παρασκευαστει από την Ιταλική εταιρία οργανικών προϊόντων επαγγελματικής φροντίδας Gerard’s, με την οποία η Μαρία Τσατσαραγκου βρίσκεται σε άμεση συνεργασία.

Εκχύλισμα αγκινάρας

Επικοινωνήστε μαζί μας, συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας στη φόρμα που ακολουθεί, για να σας το αποστείλουμε ταχυδρομικά.