ORISHA_V_LOGOS

Αναίμακτη Βλεφαροπλαστική

Τι είναι η Βλεφαροπλαστική PLASMA Phi-A;

Πρόκειται για μια πρωτοπόρα, μη χειρουργική μέθοδο αντιμετώπισης της χαλαρής επιδερμίδας και όλων των βαθιών ρυτίδων έκφρασης, βασισμένη στην τεχνολογία πλάσματος.

Ποια είναι η βασική αρχή λειτουργίας της μεθόδου;

Μια συσκευή υψηλής τεχνολογίας παραγωγής ιόντων πλάσμα,παράγει ένα μικρό ηλεκτρικό τόξο, αυξάνοντας επιλεκτικά τη θερμοκρασία στο δερματικό ιστό. Επιτυγχάνει να εξαχνώνει μη επεμβατικά, με απόλυτη ακρίβεια τα επίμαχα σημεία της χαλαρής επιδερμίδας που επιλέγονται να θεραπευτούν. Δεν επηρεάζει καθόλου τους γύρω και υποκείμενους ιστούς. Ξυπνά στο maximum τις φυσικές διεργασίες κυτταρικής αναγέννησης και σύνθεσης κολλαγόνου. Έτσι, διορθώνει άμεσα τη χαλάρωση του άνω βλεφάρου, τις ρυτίδες έκφρασης, ουλές και ραγάδες.

Τι παρατηρούμε αμέσως μετά, στην περιοχή που πραγματοποιήθηκε η θεραπεία;

Στην περιοχή που εφαρμόζεται το Phi-Ion, δημιουργούνται μικρά spots-στίγματα τα οποία εξαχνώνουν τα επιφανειακά κερατινοκύτταρα. Έτσι, κινητοποιείται η άμεση αναδόμηση και σύσφιξη της επιδερμίδας.
ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ: Στην περιοχή που έχουμε εφαρμόσει την θεραπεία, θα εμφανιστούν ομάδες από ωχρές κηλίδες διαμέτρου 0,2mm και θα παραμείνουν ορατές και για 5 μέρες.
Τα βλέφαρα μπορεί να πρηστούν και να κοκκινίσουν μετά την θεραπεία κι ο πελάτης να αισθανθεί μούδιασμα. Όλες αυτές οι παρενέργειες θα πρέπει να εξαφανισθούν μέσα σε 7 με 10 μέρες. Είναι πολύ σημαντικό μετά την θεραπεία να χρησιμοποιηθεί το κατάλληλο προϊόν φροντίδας. Μία θεραπεία είναι συνήθως αρκετή για να επιτύχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα.
Μετά από ένα μήνα, στο ραντεβού για το check-up, η αισθητικός Orisha, αποφασίζει αν χρειάζεται επιπρόσθετη θεραπεία. Τα αποτελέσματα αναμένεται να διαρκέσουν για τουλάχιστον 9 μήνες. Ο μικροβελονισμός, όπως επίσης και η θεραπεία plasma, πάντα προκαλούν τραυματισμό στην επιδερμίδα. Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό μετά τη θεραπεία να φροντίσουμε την επιδερμίδα προσεκτικά και απαλά έτσι ώστε να επέλθει επούλωση χωρίς επιπλοκές.
Ανεπαρκής φροντίδα επούλωσης της επιδερμίδας μετά την θεραπεία, μπορεί να οδηγήσει σε ανεπιτυχή αποτελέσματα.

Υπάρχουν ειδικές οδηγίες φροντίδας μετά τη θεραπεία;

Είναι σημαντικό να αποφευχθούν για 7 μέρες:
Πολύ πικάντικα φαγητά
Μπάνιο με πολύ ζεστό/καυτό νερό
Μπάνιο στη θάλασσα η στην πισίνα
Χρήση ισχυρών καθαριστικών σαπουνιών στην περιοχή που εφαρμόσθηκε η θεραπεία.
Έκθεση στον ήλιο και στις ακτίνες UV.
Έντονα σπορ που προκαλούν εφύδρωση
Ενασχόληση με εργασίες που διακινούν σκόνη
Χρήση τοπική, αντιβιοτικής κρέμας
Χρήση Botox και εμφυτευμάτων για 1 μήνα.
Αγωγές απολέπισης με έντονα peeling, οξέα φρούτων στην περιοχή, για 4 εβδομάδες.

Πόσο άμεσα είναι τα αποτελέσματα της εφαρμογής πλάσμα Phi-A;

Το αποτέλεσμα είναι φανερό μια εβδομάδα μετά την εφαρμογή και μπορεί να συνδυαστεί και με ενέσιμα (botox, υαλουρανικό κ.λ.π)

Ποιές είναι οι προδιαγραφές ασφαλείας στην εφαρμογή της θεραπείας;

Η θεραπεία εφαρμόζεται στην χώρα της ομορφιάς Orisha σύμφωνα με όλους τους κανόνες υψίστης υγιεινής με γνώμονα την ασφάλεια του πελάτη. Χρησιμοποιούμε προϊόντα υψηλής ποιότητας. Οι βελόνες και όλα τα αιχμηρά εργαλεία είναι αποστειρωμένα και αναλώσιμα. Όλα τα εξαρτήματα του εξοπλισμού που έρχονται σε επαφή με το δέρμα του πελάτη είναι μιας χρήσης, αποστειρωμένα και σε ξεχωριστή αποστειρωμένη συσκευασία. Τα προϊόντα του μικροβελονισμού είναι μη τοξικά, αποστειρωμένα και εγκεκριμένα από τις Εθνικές Αρχές Υγείας. Οι συσκευασίες των προϊόντων είναι μικρές, αναλώσιμες και καταστρέφονται μετά την χρήση σε έναν πελάτη. Χρησιμοποιούνται αποστειρωμένα γάντια μιας χρήσης επίσης και μάσκα, η οποία είναι απαραίτητη σε όλες τις φάσεις της διαδικασίας. Πριν και μετά από κάθε διαδικασία, τα χέρια απολυμαίνονται σωστά. Το προστατευτικό φύλλο χαρτιού που τοποθετείται πάνω από το σεντόνι είναι μιας χρήσης και αλλάζεται μετά από κάθε πελάτη. Ο χώρος εργασίας είναι ο κατάλληλος και σύμφωνα με συγκεκριμένα κριτήρια υγιεινής. Οι κανόνες υγιεινής και οι οδηγίες προς τον πελάτη για μετά την θεραπεία πρέπει να ακολουθούνται αυστηρά για να αποφύγουμε παρενέργειες και να εξασφαλίσουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Βλεφαροπλαστική PLASMA Phi-A
ΑΘΗΝΑ ΚΥΜΟΘΟΗΣ 21, ΔΑΦΝΗ, 17236
ΒΟΛΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ 287
ATHENS Kimothois 21, Daphne, 17236
VOLOS
DIMITRIADOS 287
menu